torsdag 22. juli 2010

Opplevelser sammen med venner..

Nå er vi inne i vår siste ferie uke, mange gode minner ligger bak oss...
Denne sommeren er en av de beste hønemor har hatt! Kunne ønske tiden sto stille, er så mye mere som skulle vært gjort, opplevd og nyti:)

Bilde over og under er fra en tur inn til Stavern med venner, min søster (under) med Tommy og lille kylling, samt Bjørnar og hanefar var med, vi gikk tur og slukte ferie, sol, sjø følelsen. Middagen inntok vi på en stappa full restaurant.

Må jo vise hvor fint det blomstrer i beddet ved vogna vår.. legger også med ett bilde av en nydelig skjærgårds idyll i Langesund. Dit reiste vi en grå dag for å bade på Langesund bade og skjærgårdspark, deilig deilig. En spaser tur i byen etterfulgte.

Se og Hør var her på sin sommerturne, strålende vær og masse folk! Lille kylling ble maskotten til DM Revolution, en dansegruppe med 3 jenter.. super stas kan dere tro. Kalle kanin  kom, må bare le.. festelig figur:)
Og så klart kastet de ut flaskeposten!!! Gærne mennesker...

For ikke å glemme super koselig besøk av naboene hjemme!! De var her en hel dag, bading, grilling og krabbefiske.. lille gutt mistet interessen fort men ikke mor og far hehe.. Håper de koste seg her i vår idyll:)
Vi satte stor pris på besøk.

Aaaaah for ett hærlig liv, dette er å leve!!
*mimre mimre..

Håper dere som titter innom koser dere også:)

*Klem

1 kommentar:

  1. Takk for en fin dag med strand, sjø, bading, grilling og krabbefiske! Ikke for ofte vi landkrabber opplever sånt, så da er det ikke rart det tar av litt med krabbefiskinga! Lillegutts raskt dalenede interesse til tross....

    Har noen koselige sommerbilder fra den dagen. De skal vi finne frem når vinteren er her.....

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails