lørdag 7. august 2010

Tanker om fenomenet-jenter å shopping!

Ja hva er det egentelig med oss og det å shoppe? Kan ikke si jeg kjenner mange av det motsatte kjønn som har denne interessen...du kjenner deg nok igjen.. lønna er på konto, det kribler i kroppen og bankortet brenner i den nye flotte lommeboka.. KJØØØPE, HAAAANDLE, bare må ha det bare mååå!!

Går og kikker, visualiserer og har indre diskusjoner om hvor den kurven, lyslykta eller hva med duken jeg så kunne passa. Du kommer på det perfekte stedet og glemmer helt at der er det fullt og opptatt av andre lyslykter og en kurv.. ja for det er det hønemor ser etter om dagen. fletta tre el sink kurver, lykter i tre med sjarm og i alle strl.. får ikke nok.
OOO der var den, den perfekte lykta, strekker hånden frem og setter den pent i handlevogna.. og etter følger en tre ramme med hønsenetting og søte sink bokser til å ha småting i og henge bilder på. Ja for det må jo hønsehuset ha, må jo det..

Og sånn ser det ut i bilen etter en "liten" shopping tur med nabo venninna mi hehe, hanefar kom å møtte oss og gapte, måtte ha hjelp til å bære inn alt vetttu.. han ga seg over! Men som min nabo sa: vi bruker ikke 6000; på felger vi, vi kjøper lykter! Da kunne nemlig ikke hanefar si noe, for han kjøpte felger uten og si noe til hønemor.. for det måtte vi jo ha, bare måtte liksom!

Nei, shopping er bare en nødvendighet. Da glemmer mann mannfolk, felger og andre hverdagslige ting!
Også blir det jo sååå fint hjemme, ja for det er viktig, helt nødvendig:)

*Klem

1 kommentar:

  1. Først av alt, takk for fin kommentar inne hos meg, det gjør meg litt ekstra glad :-)
    Også til shoppingen ja.. det er en nødvendighet, absolutt ;) hehe
    Ønsker deg en flott dag

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails