torsdag 2. september 2010

Gjenbruk 2!

Fikk endelig tatt en runde i favoritt gjenbruks butikkene mine:) Venninna mi Gunn var også super klar så det ble jo litt shopping da hehe, mann får så mye for pengene at en må begrense seg. Jeg tok med dette..

Ble sengesett til Lille kylling og dukke senga.. En liten heklet duk  til 10 kr ble også med. Slike hekle duker er jeg alltid på utkikk etter.


Porselens rosene klatre jeg ikke gå fra, 5 kr på gjenbruks stasjonen på "dynga", der fant jeg også en telysestake i messing som skal bli hvit:)
Bildene nederst er av små søte puterekk til dukkesenga, til det med bamsene fikk jeg også med dynetrekk.


Dette bomulls sengesette er til Lille kyllings seng, det er så bløtt og godt:) Rosa og lilla.. skal ta ett bilde da jeg får lagt det på senga, lettere og se fargene da.


Speilen kosta 30 kr på gjenbruken, lille kylling skal få dette også. Lurer på å lakke det hvitt, vi får se. Likte formen og de søte blomstene rundt.
Bilde rammene fant jeg på NMS, de er ikke brukt, har nok ligget i en skuff og aldri kommet frem fra glemselen.. Den i gull skal få en runde med hvit sprayen så den blir lik den på bilde over.
Er kjempe fornøyd med runden.. gøy og finne skatter:) Betalte 250 for alt sammen, da er det GØY og shoppe.

Litt utenom, Kiwi selger nå cornflakes bokser, 25 kr og denne kan bli din.. eller denne er min men de har flere og i andre farger hehe. Lilla er meg da!


Snart helg, kos dere!

*Klem

3 kommentarer:

 1. De rammene var fine! Husker vi hadde sånne hjemme i oppveksten, veldig koselige! Hvis du vil ha cornflakes-skåøer i samme stilen så har de det på Kremmerhuset. Den lilla boksen var jo helt deg da!

  SvarSlett
 2. Cornflakes-skåler skulle det være...

  SvarSlett
 3. Hei!!
  Tusen takk for veldig koselig hilsen inne hos meg :)
  Her inne hos deg var det veldig fint! Og jeg likte så god Cornflakesboksen, så den må jeg være på utkikk etter :)

  Ha en fin onsdagskveld!
  Hilsen fra Stine

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails