mandag 8. august 2011

Tilbake fra ferie!

Dere får unnskylde veldig dårlig blogging her inne men jeg har hatt verdens beste ferie:) Ingen pc og nesten ikke Mr.Nikon.. Jeg som skulle ta masse bilder og blogge og greier, det har bare blitt strand, poker og farting hehe.

Her kommer en bildekavalkade av noe av ferien.
Neste innlegg blir av en overgrodd hage..Vi har vært i Langesund bade og skjærgårdspark, Foldvik familiepark i Stavern og Kristiansand Dyrepark. Resten av ferien har vi tilbrakt i sommer idyllen vår, Campingvogna i Stavern, Vestfold.

Nå blir det nok mest hage bilder en stund, noen fra Moen der vi bor og en og annen utflukt. 3 helger til idyllen er over for i år :( En jente tur gjenstår, da blir det kansje noen bilder..
Trenger inspirasjon, ta meg med på en bilde tur!!!!!

*Klem3 kommentarer:

 1. Der ser du! Vi ville gjerne ha mer tid til blogging og fotografering på ferien - og du har klart deg fint uten. Det beste med ferien er å få det etter egne ønsker, er ikke det? Koselige bilder, koselig at du dukket opp igjen. Ha en fin mandagskveld.

  SvarSlett
 2. Ser at dere har hatt en flott ferie. Fine bilder fra den. Kos deg i hagen, luking er da artig. Dukker opp ting som du ikke har sett før sjø!!!

  SvarSlett
 3. Ser ut som om du har kosa deg i ferien! Deilig med litt pc-fri innimellom!!

  PS! Fint om du skifter navnet mitt på blogg-rullen din (Drømmefangeren i Helenes Hage) til Alt som er Vakkert. :o) Jeg byttet navn for 2 mndr. siden, hi hi!

  Ha en fin uke!
  Heleneklem

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails