mandag 6. juni 2011

Innlegg 190-neeesten 5000 tittere innom..

Lille bloggen min runder nå i disse dager 5000 tittere (på ca 1 år), er så fornøyd og stolt av det:) Er jo bare en liten anonym blogg som er gått fra - Livet på Moen (hverdagen, turer, interiør og hage) til -Fotoblogg med mere vekt på fine bilder og mentale reiser. Hage og turer er fortsatt med for dette er jo min lille verden;)

Det er det jeg elsker med blogging, mann kan selv styre alt som kommer ut. Det jeg ønsker og formidle og det jeg ønsker og vise dere!

Vil sende en stor takk til alle som titter innom og legger igjen koselige kommentarer!!!


Bilde over og under tok jeg lørdag kveld på stranda nedenfor campingvogna vår i Stavern, Vestfold. Var ute med Mr.Nikon og Gradert Red/Clear linsa, den gir en deilig varme i solnedgangs bilder.I går var vi ute med Pandy ( se innlegg under). Deilig og hoppe bortover bølganblå..
Ekstra kos at Hanefar overrasket oss med en dags tur ned, han har jo jobbet natt i helga. Så da ble det tur på han også og ett "bad"...;)


Deilige dager, god og solbrunbrent:)

*Klem

1 kommentar:

  1. For noen herlige bilder ...hadde en fantastisk langfri på Oddane. Men det ble ikke noen båttur for gubben hadde glemt nøklene hjemme! Satster på sjøsetting neste helg, ja for jeg lever i håper om at vi får flott vær da også!

    Ha en fin uke!

    Irene

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails