søndag 12. desember 2010

3 søndag i advent.

Tenk det, 3 søndag i advent allerede! Her går det jammen unna, plutselig gikk det opp for meg at nå er det snart jul. Ja, vet jo at vi er i desember og at julen kommer, men hvor ble dagene av og hvordan i all verden skal jeg rekke å bli ferdig med alle forbredelsene?!

Så her på Moen i dag måtte jeg bare sette igang, ute som inne! Fuglene fikk påfyll av de hjemme lagde meise bollene, som dere ser henger det bare igjen "eple" skrotter hehe.
Inngangs partiet fikk ett løft og etter en tornardo runde inne i stua ble det faktisk ikke så værst..

Ett brett fullt med julekuler i lilla og sølv, to selvlagde perle stjerner og ett pr skogens dyr gjør seg:)


Skogens konge er også en del av dekoren her i hønsehuset, han er plasert på ett killing skinn som jeg bruker som duk...

Norges glass er jo ett must og dette glasset er fylt med litt kongerøkelse, når te lyset tennes blir det varm i glasset og en deilig duft brer seg svakt over hønsehuset.

Ett lite innblikk på kjøkkenet gjennom norges glass og klementiner:) På tavla vår krysser vi av aktiviteter i barnehagen til lille kylling, der er det mye som skal skje og mye for oss høns og holde rede på..
Vi har en stor tavle til på utgangs døra og der står handlelisten..

Ikke spesielt vakkert bilde men pokker heller, her er vårt adventsfat. Lysestakene har jeg fortalt om i tideligere innlegg :) Stener fra Skagen DK, sopper fra Nille og kongler fra Moen.

Rampe pusen Martinius nyter late dager i sofaen, han er litt av en luring. Favoritt hobbyen er å kaste seg opp på ryggen til gml pus og ri inn i solnedgangen, klaske til gml pus med flat pote mellom øra når han sover, presse seg inn i den overbygde inne doen mens gml pus prøver og få litt privat liv osv hehe..

*Klem

1 kommentar:

  1. Selvgjort er velgjort, det viser iallefall din inspirerende adventstake!

    Så fint med naturlige materialer og morsomt at -nilles sopper kan være med på å farge kransen din.

    Vi ønsker deg en strålende førjulstid.

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails