onsdag 12. mai 2010

Dugnad.Etter dager med kos satte hverdagen inn for fullt.. jobb, barnehage, turdag, jobbreisende hanefar og ikke minst dugnader. Hva er greia med dugnader, jeg bare lurer.. frivillig tvang eller bare tvang?! Her på Moen er dugnaden vell overstått, vell og vell, oppmøte var som vanelig sørgelig. Merkelig hvor travelt alle får det på en slik dag, plutselig er over halve gata ikke hjemme. Mystiskt..

Og arbeids viljen til de som faktisk dukket opp var så som så.. noen tok i ett tak mens resten hvilte på raka.. men lekeplassen ble fin den, for det var kun der det ble gjort noe.

I dag er det dugnaden i barnehagen, frivillig men kommer du ikke må du betale 500 kr..ja det er kos med denne dugnaden. Dugnad skal vell være samlende, sosialt og koselig, men det har jeg til gode og oppleve, ingen kos, lite prat og en del sure miner. Hva med grilling, brus til barna og kansje en kald øl til oss voksne. Bli kjent med naboene, sitte litt utover kvelden, spille Kubb el. Nei fort hjem og lukke døra...blir spennede og se hva barnehage dugnaden har å by på..


*Grublende hilsen fra Moen.

1 kommentar:

  1. Dugnaden her i gata har du jo selv godt beskrivi, men dugnaden i barnehagen synes jeg ble hyggelig. Veldig godt organisert og forbededt, smart med påmelding på hvilke oppgaver som skulle gjøre på forhånd.

    Også var det hyggelige mennesker som ville gjøre en innsats, da ser man resultatet fort og det er jo morro! Ikke å forakte pølser og gode kaker heller.....

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails