fredag 16. april 2010

Livets lyse side.

Dagen i dag har vært full av små gleder:) Her er dagen i bilder..


Dagen første høydepunkt var og reise med lille kylling til Lågen og mate endene! Været var upåklagelig og lille kylling i ekstase..Super fin aktivitet som vi begge satte pris på.. og mange små nebb med alt for store føtter virket overlykkelige også og strømmet på fra fjern og nær!

Turen gikk videre til Laagendalsmuseet, ett sted jeg blogget en del om i min forrige blogg.. ta med liten og stor og reis dit om du/dere er i Kongsberg:)Stedet er som ett sus fra en svunnen tid.. er vell ikke lenge før alle dyrene er på plass nå. I dag var det nestern bare oss innom.. deilig å gå og drømme seg bort litt.Vi svingte innom lille kyllings oldeforeldre på vei hjem, og der møtte vi denne blide karen..har nå løst mysteriet med hva som skjer i hagen sånn over natta! Det er denne luringen som setter en enslig løk på ett helt sporadisk sted og ler seg skakk når vi i hønsefamilien står og klør oss i hodet.. En av hagenisses rampestreker..

Og om ikke dagen var perfekt fra før kom jeg over 3 killing skinn på bruktbutiken i Sunnegrenda( Nms) til... hold dere fast... 45 kr stk!!! Passet jo perfekt siden jeg har 1 fra før..Ja denne dagen blir jo bare bedre og bedre!! Håper dere også har kost dere:)

I morgen bærer turen til Stavern, så følg med!!

#Klem#

2 kommentarer:

  1. Så fine bildemotasjer du har fått på bloggen! Bruker du Photoscape? Og karen som har flytta inn på bed and breakfast er en blåmeis. Dem er ivrige byggere her på moen.

    SvarSlett
  2. Hei! Ja jeg bruker Photoscape, takket være deg kan jeg nå mikse og trikse litt med bildene:)Takker for tipset!

    SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails