tirsdag 20. april 2010

Ut av dvale.

Etter en rund tur i hagen sitter jeg igjen med en deilig gledesrus.. her våkner det til liv. Knoppene sprenger og fargene gløder!! Om ikke lenge nå kan jeg begynne å klippe ned rosebusker og andre buskevekster:) Er litt snø igjen akkurat ved rose og klematis veggen.. der skal det bli kjøkken hage igjen i år, hadde en kjempe avling med sukkererter, gressløk og issalat i fjor, litt gul løk hadde vi også. Dette ble brukt i salaten sammen med grill maten:) Men tomater får jeg ikke til...

På bilde over ser du knoppene til blåbær busken (store bilde), syrin (venstre) og praktgullbusk (høyre).


Disse gåsungene på kvist kom lille kylling inn med etter og besøkt en nabo som beskjærte i hagen:) De ble satt i vann i en stor glass vase.
Snille hanefar kom hjem med stemorsblomster til hønemor;) Akkurat hva jeg ønsket meg! De står i all sin prakt på steintrappa ned til kjelleren. Til glede for alle som går el kjører forbi hønsehuset.

*Klem

2 kommentarer:

 1. Den kyllingen vet å få naboen til å hente ned noen gåsumger ja.... Kanskje får hun grønne fingre som sin mor?

  SvarSlett
 2. Hei snuppa!!
  Takk for koselig kommentar inne hos meg da!! Ja turen på fjellet med gode venner var bare herlig.
  Det er vitamin innsprøytning på øverste hylle.
  Jente tur i vogna høres jo super koselig ut!! Jeg kommer jeg da vet du!! Flotte bilder du hadde her også... stemors blomster er alltid koselig...
  Ha en flott helg:) Her går hele helgen bort til Gokstad dagen på skolen lørdag, med leker,fiskedamm,grilling,kaker ogbrus. Søndag er det fotball cup på Halsen i Larvik.
  Hilse familien
  Klemmer fra oss i fjorden!!

  SvarSlett

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails